Има комплексен овошен вкус со долготраен завршеток. Виното е дискретно лутникаво на нос и разумно суво со типична арома на каранфилче и рози. Тероарот и одличната експозиција спрема планината Кожуф му дава на ова вино богата структура и избалансираност меѓу вкусот и аромите.

VIRGO Траминец

SKU: 364215375135191
ден300.00Price
  • Има комплексен овошен вкус со долготраен завршеток. Виното е дискретно лутникаво на нос и разумно суво со типична арома на каранфилче и рози. Тероарот и одличната експозиција спрема планината Кожуф му дава на ова вино богата структура и избалансираност меѓу вкусот и аромите.